Silky Swan gin

Op dinsdag 3 december 2019 werd een nieuw lokaal product aan dit lijstje toegevoegd: The Silky Swan gin, het resultaat van een leuke samenwerking tussen horecacollega’s Nick en Tijs van brasserie De Verwant en Patrick van café ’t Groen Hofke. Twee horecazaken uit Wiekevorst.

Het opzet was een smaakvolle gin uit te brengen en de zwaan van het Heistse wapenschild op te waarderen. Meer uitleg over het verhaal achter de gin kan je vinden op www.silkyswangin.be.

De gin werd nauwkeuring samengesteld met gekende en minder gekende afrodisiaca zoals gember, paradijszaad, ginseng, selder, … Afgewerkt met een stukje chocolade, takje rozemarijn en tonic, valt deze gin-tonic bij zowel mannen als vrouwen in de smaak.

Je kan dit heerlijke drankje komen proeven bij De Verwant en ’t Groen Hofke in Wiekevorst. Aan de toog kan je ook flessen kopen om mee naar huis te nemen.

Binnenkort ligt de gin in de rekken van verschillende Heistse handelszaken en drankhandelaars. Online bestellen kan nu al op www.silkyswangin.be.