Ingrediënten
- 2 preistengels in stukjes
- 300 g pasta (vb. farfalle tricolore)
- 2 hardgekookte eieren in stukjes
- 200 gerookte zalm in stukjes
- 250 g ricotta
- 100 g gemalen kaas
- 250 ml magere room
- olie
- kruiden: zout, peper, nootmuskaat, bouillon
Bereiding
- Kook de pasta in gezouten water.
- Stoof de stukjes prei in wat olie (grote pot).
- Voeg de magere room toe en kruid met peper, zout, nootmuskaat en een beetje bouillon.
- Voeg de ricotta, de stukjes ei, zalm en de uitgelekte pasta toe.
- Meng alles goed en breng over in een ovenvaste schotel.
- Verdeel de gemalen kaas erover en plaats +/- 15 minuten in een voorverwarmde oven (175°) onder de grill tot de kaas gesmolten en gekleurd is.
Serveren
Serveer met een glaasje wijn.